întrebări frecvente

merci conține ingrediente de origine animală?

În plus, față de ingredientele de origine vegetală, folosim și produse lactate pentru fabricarea produselor noastre merci. Proteina din ouă este, de asemenea, utilizată ca ingredient în sortimentele de ciocolată cu migdale merci Finest Selection.

Produsele merci conțin alcool?

Alcoolul nu se numără printre ingredientele ciocolatei merci. Totuși, poate fi inclus în aromele destinate umpluturilor de ciocolată, deoarece unele arome nu pot fi obținute decât cu ajutorul alcoolului. Cantitățile de alcool care ajung astfel în produsul final sunt foarte mici și corespund aproximativ celor care pot fi conținute de sucurile obișnuite de fructe, în urma proceselor naturale de fermentare a fructelor.

Produsele merci sunt fără gluten?

Majoritatea produselor noastre îndeplinesc condițiile legale, precum și cerințele Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten, cu privire la alimentele fără gluten (maxim 20 mg de gluten per kg de aliment).

 

Sortimentele de ciocolată merci Finest Selection cu migdale nu sunt fără gluten, deoarece la producerea lor se utilizează proteine din grâu și malț de grâu.

 

Aceste informații sunt actualizate și se pot modifica odată cu rețetele noastre; vă rugăm să țineți cont de lista ingredientelor.